HUYỆN BẾN CẦU TÔN VINH KHEN THƯỞNG NGƯỜI CÓ THÀNH TÍCH TRONG PHONG TRÀO HIẾN MÁU TÌNH NGUYỆN

 

HUYỆN BẾN CẦU TÔN VINH KHEN THƯỞNG NGƯỜI CÓ THÀNH TÍCH TRONG PHONG TRÀO HIẾN MÁU TÌNH NGUYỆN

     Ngày 19/4/2011 tại hội trường Ban Dân vận huyện Bến Cầu được sự ủy nhiệm của Ban chỉ đạo vận động HMTN tỉnh Tây Ninh Ban chỉ đạo vận động hiến máu tình nguyện huyện Bến Cầu tổ chức trao Bằng khen của Chủ tịch UBND tỉnh Tây Ninh cho 4 tập thể và 34 cá nhân đã có thành tích trong vận động tổ chức thực hiện phong trào "Hiến máu tình nguyện" năm 2010 và thành tích nhiều lần tham gia hiến máu tình nguyện; 01 tập thể và 01 cá nhân đã có thành tích vận động Hiến máu tình nguyện trong dịp Tết và hưởng ứng "Lễ hội Xuân hồng" năm 2011.

 

      Tại buổi lễ đồng chí Trần Văn Ban- phó Chủ tịch UBND huyện Bến Cầu trưởng Ban chỉ đạo vận động HMTN huyện biểu dương tinh thần việc làm nhân ái của các tập thể và cá nhân được khen thưởng đồng thời nhắc nhở cần tiếp tục phát huy tinh thần nhân ái mà cụ thể là phong trào Hiến máu nhân đạo. Đây là việc làm mang ý nghĩa rất lớn vì những giọt máu đã hiến hôm nay góp phần đem lại sự sống và sức khỏe cho những người bệnh cần được truyền máu. Được tặng Bằng khen và trực tiếp nghe những lời biểu dương động viên khích lệ; thấy được ý nghĩa và sự cần thiết của việc hiến máu. Chị Nguyễn Thị Hiệp xúc động nói: Đi tham gia hiến máu là hiến chứ có nghĩ gì nhưng khi đã được cán bộ Hội tuyên truyền tôi đã hiểu được việc hiến máu không ảnh hưởng đến sức khỏe mà còn có ý nghĩa rất lớn từ đó tiếp tục vận động những người thân trong gia đình và những người hàng xóm cùng tham gia hiến máu nhân đạo. Lần này được nghe trực tiếp những lời động viên khích lệ của lãnh đạo và được nhận bằng khen tôi hết sức xúc động và sẽ tiếp tục tham gia và vận động nhiều người cùng tham gia phong trào hiến máu nhân đạo.

 

     Nhận bằng khen lần này có hơn một nửa là những người trên 10 lần hiến máu còn lại cũng đã trên 5 lần trong đó tiêu biểu là Chị Nguyễn Thị Hiệp hằng năm đã trực tiếp và vận động tham gia hiến trên 20 đơn vị máu.

 

     Trước đó ngày 25/01/2011 Ban Chỉ đạo vận động HMTN huyện đã trao Giấy khen của UBND huyện cho 13 tập thể và 128 cá nhân có thành tích xuất sắc trong công tác vận động hiến máu tình nguyện năm 2010.

                                                      Nguyễn Văn Khương

                                                                 (Hội CTĐ Bến Cầu)

 

 

vivavideo

vivavideo App

Download Viva Video . Free and safe download. Download the latest version of the top software, games, programs and apps in 2018. 

https://vivavideo.online

Сialis

Helpful information. Lucky me I discovered your web site by accident, and I'm surprised why this twist of fate did not happened earlier! I bookmarked it.

Helpful information. Lucky me I discovered your web site by accident, and I'm surprised why this twist of fate did not happened earlier! I bookmarked it.

best essay writing services

best essay writing services

Blood donation is a healthy and positive practice.Thank you so much for sharing such useful information. Your website is highly effective and contains worthy content. Visit best essay writing services

Finance Assignments

Finance Assignments

This Is Really Great Work. Thank You For Sharing Such A Useful Information Here In The Blog.

Coursework Civil Engineering Help Assistance

Coursework Civil Engineering Help Assistance

This A Good Way To Appreciate The Teacher As They Put Their Efforts To Train Students. UK Dissertation Writers Appreciates The Teachers.

walmart

credit card status

Walmart is said to be the country’s largest retailer that mainly accepts Discover, Visa, American express where it also added to own credit cards.


Walmart Credit Card Status
 

Online research paper writing help Canada

Online research paper writing help Canada

Such a pleasant discourse here on seed innovation into editing framework which is furnishing by Growers to continue trying different things with approaches to construct soil wellbeing. It is best clarification for horticulture understudies who take help to finish their paper on related theme from exposition specialists of  Online Help research paper services Canada. So I need to forward this post to farming understudies so they can utilize it as a kind of perspective. Much obliged to you 

Tan

degi

Blood donation benefits a huge number of people, as more than 41,000 donations are needed every day. essay help

Jack

kevin

Truly in numerous domains, crowdfunding has conveyed on its majority rule guarantee. Take female business Write My Assignment Cheap: It's been demonstrated that expert financial specialists reliably see pitches from men more positively than those from ladies

Jack

kevin

The study made a custom assignment help thorough analysis about the present circumstance of wanderer understudies in optional and later examinations. Also, there we were, Eude, Saray and Marta, to douse up those information.

Database error

ERROR From DB mySQL

DB Error: Database query failed!
» Error No: 1062
» Error detail: Duplicate entry '11700399' for key 'PRIMARY'
» Query: INSERT INTO bd_estore_online_users (id,store_id,sid,uid,username,usertype,ip,last_updated,last_page) VALUES (NULL,'17094','9j8l9aahd1fepbn7kffqund2o5','0','Guest','0','54.196.98.96','2018-08-17 10:16:57','/a295984/huyen-ben-cau-ton-vinh-khen-thuong-nguoi-co-thanh-tich-trong-phong-trao-hien-mau-tinh-nguyen.html')